لوگو

چه چیزی یاد خواهید گرفت؟

  • اهمیت پست‌بیوتیک و پارابیوتیک‌ها در میکروب‌شناسی مواد غذایی
  • پست‌بیوتیک‌ها: محصولات جدید پروبیوتیک‌ها و اثرات آن‌ها بر سلامت
  • نقش پروبیوتیک‌های قارچی در حفظ سلامت بدن و درمان عفونت‌ها

نقش پست‌بیوتیک و پروبیوتیک‌ در سلامتی انسان

رئیس وبینار:

دکتر مریم تاج‌آبادی

رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند

 

دبیر علمی:

دکتر محمدمهدی سلطان دلال

استاد میکروبیولوژی دانشکده بهداشت

رئیس مرکز تحقیقات میکرو بیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

عضو هئیت موسس انجمن پرو بیوتیک و غذاهای فراسودمند

 

سخرانان:

دکتر محمدحسین یزدی

دانشیار بیوتکنولوژی دارویی

رئیس مرکز تحقیقات زیست فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران

 

دکتر زهرا رفعت

استادیار قارچ‌شناسی پزشکی

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان

 

دکتر معصومه امینی

استادیار باکتری‌شناسی مواد غذایی و پزشکی

دانشکده بهداشت  دانشگاه علوم پزشکی تهران، گروه پاتوبیولوژی

 

دبیران اجرایی:

سرکار خانم یاسمن علیرضایی

کارشناس زیست‌شناسی سلولی و مولکولی

 

سرکار خانم زهرا زیاری

دکتری زیست‌شناسی سلولی و تکنوینی گیاهی

 

امروزه، در علم پزشکی و به‌ویژه در زمینه سلامت، مفاهیم پست‌بیوتیک و پروبیوتیک به عنوان دو عامل کلیدی بهبود و نگهداری سلامت انسان مطرح می‌شوند. این دو عامل که از آثار مثبت بر ترکیب جامعه میکروبی داخل دستگاه گوارش تا تأثیرات فراگیر بر سیستم ایمنی و حتی عوارض مثبت در برخی بیماری‌ها برخوردارند، موضوعی اساسی برای مطالعات و تحقیقات علوم پزشکی شده‌اند. در این وبینار، قصد داریم به بررسی عمیق‌تر نقش این دو عامل در سلامتی انسان بپردازیم.

 

 

لیست جلسات

تعداد جلسات: 1 کل ساعت ها: 3:0

درباره استاد

سوالات متداول

اگر دوره مورد نظر شما دارای گواهی باشد از قسمت ویژگی های دوره چک کنید و برای دریافت گواهی میتوانید وارد پنل کاربری خود شده و از قسمت نمرات درسی»گواهینامه ها مراجعه کنید 

نظـــرات کاربران:

ارســال نظر جدید

برای ارسال نظر حتما باید وارد شوید از اینجا وارد شوید

دوره های مرتبط

لیست جلسات

تعداد جلسات: 1 کل ساعت ها: 3:0