لوگو

چه چیزی یاد خواهید گرفت؟

  • باکتری‌های اسیدلاکتیک فراتر از پروبیوتیک
  • پست‌بیوتیک‌ها و چالش‌های پیش‌رو

انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران با همکاری اتحاد زیست‌شناسان ایران برگزار می‌کند:

 پست‌بیوتیک‌ها دیدگاه جدید در صنایع غذایی

مدیر وبینار:
سرکارخانم دکتر مریم تاج‌آبادی

رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند


دبیرعلمی:
دکترعباس اخوان سپهی
استاد تمام دانشگاه آزاد تهران شمال و عضو هیئت رئیسه انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند


سخرانان:
دکتر فردین جوانمردی
دکترای صنایع غذایی از بخش توسعه و تحقیق تک‌ژن زیست


دکتر محمدامین حجازی
ریاست پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی
 

این وبینار با تمرکز بر باکتری‌های اسید لاکتیک، به شرکت‌کنندگان این فرصت را می‌دهد تا به جزئیاتی عمیق‌تر از پروبیوتیک و پست بیوتیک‌ها آشنا شوند.

در این وبینار، به بررسی جدیدترین روندها و تحولات در زمینه استفاده از باکتری‌های اسید لاکتیک در صنایع غذایی پرداخته می‌شود. شما با چالش‌های پیش رو مواجه شده و نگرش جدیدی در مورد نقش باکتری‌های اسید لاکتیک در بهبود کیفیت و خواص غذاها خواهید یافت. پیوستن به این دوره، برای همه علاقه‌مندان به صنعت غذایی یک فرصت استثنایی است.

لیست جلسات

تعداد جلسات: 1 کل ساعت ها: 3:0

درباره استاد

سوالات متداول

اگر دوره مورد نظر شما دارای گواهی باشد از قسمت ویژگی های دوره چک کنید و برای دریافت گواهی میتوانید وارد پنل کاربری خود شده و از قسمت نمرات درسی»گواهینامه ها مراجعه کنید 

نظـــرات کاربران:

ارســال نظر جدید

برای ارسال نظر حتما باید وارد شوید از اینجا وارد شوید

دوره های مرتبط

لیست جلسات

تعداد جلسات: 1 کل ساعت ها: 3:0