لوگو

چه چیزی یاد خواهید گرفت؟

  • اصول و روش های RiskAssessmentمحصولات تراریخته و دستورالعمل آن
  • مروری بر روش بررسی ومخاطرات احتمالی محصولات تراریخته در اتحادیه اروپا و آمریکا
  • ارزیابی مخاطرات احتمالی محصولات تراریخته

اصول و روش های ارزیابی احتمال خطر محصولات تراریخته

از سری کارگاه های توانمندسازی ایمنی زیستی

اساتید کارگاه:

دکتر مسعود توحید فر(ساعت 8:30تا10)

دکتر جعفر ذوالعلی(ساعت10تا11:30)

دکتر امیر موسوی(ساعت 11:30تا12:30)

میز گرد(ساعت12:30تا13)

دوشنبه 25مرادماه 1400

کارگاه رایگان ویژه متخصصین و دانشجویان رشته علوم زیستی و کشاورزی

با همکاری انجمن بیوتکنولوژی ایران

 

راهنمای ورود به کلاس :

زمان کلاس خود را از جلسات موجود در لیست زیر چک کنید و در زمان شروع کلاس روی دکمه ورود به کلاس کلیک کنید 

لیست جلسات

تعداد جلسات: 3 کل ساعت ها: 4:0

    • مهلت استفاده از جلسه به پایان رسیده است.
    • جلسه انلاین در تاریخ ۱۴۰۰ / ۵ / ۲۵ در ساعت ۰۸:۲۰ برگزار شد
    • جلسه انلاین در تاریخ ۱۴۰۰ / ۵ / ۲۵ در ساعت ۱۳:۳۰ پایان یافت

    در صورت عدم موفقیت در ورود به کارگاه اگر در دوره ثبت نام کرده اید وارد پنل کاربری خود شوید از بین کارت های موجود روی کارت کلاس های انلاین فعال کلیک کنید

  • خاتمه یافته

    • همین الان آزمون بدهید
    • آزمون در تاریخ ۱۴۰۰ / ۵ / ۲۵ در ساعت ۱۹:۱۰ برگزار میشود

    گواهینامه کارگاه در دست اماده سازی میباشد در فرصتی دیگر امتحان کنید (آزمون فیک میباشد )

  • آزمون
  • مشاهده

درباره استاد

سوالات متداول

ابتدا در نظرسنجی دوره شرکت کنید و سپس به قسمت نمرات درسی»گواهینامه ها رفته و گواهی خود را دانلود نمایید 

لازم به ذکر است که قبل از دریافت گواهی حتما نام کامل انگلیسی خود را بروز رسانی نمایید

نظـــرات کاربران:

  • با سلام محتوای این جلسه بسیار مفید وارزشمند بود سپاس از همه استادان وکسانی که برای تشکیل این جلسه تلاش کردند

    برای ارسال پاسخ حتما باید وارد شوید از اینجا وارد شوید

    با تشکر از دوره عالی

    برای ارسال پاسخ حتما باید وارد شوید از اینجا وارد شوید

    واقعا عالی هست این جلساتی که میذارید ممنون از شما لطفا در زمینه های بیشتری این وبینار ها رو برگزار کنید ممنون از شما

    برای ارسال پاسخ حتما باید وارد شوید از اینجا وارد شوید

ارســال نظر جدید

برای ارسال نظر حتما باید وارد شوید از اینجا وارد شوید

دوره های مرتبط